De grossiers kunnen vanaf dat moment, naast de gebruikelijke nachtlevering, twee keer per dag worden voorzien van onderdelen en/of motordelen. De Noord-Limburgse leverancier van auto- en motordelen zegt PitStop te introduceren gezien de sterk toegenomen diversiteit en complexiteit van het wagenpark in de afgelopen jaren. Hierdoor is het volgens Havam vrijwel onmogelijk geworden voor bedrijven in de autobranche om alle onderdelen en materialen zelf op voorraad te houden. Voor de distributie worden twintig nieuwe Fords Transit ingezet. Daarnaast biedt Havam zijn grossiers met ingang van volgende maand een flinke uitbreiding in het assortiment aan. Tot de nieuwe productlijnen behoren Sachs-schroefveren, Teamec (gereviseerde) brandstof-opvoerpompen voor common rail-diesels, NGK bougies en Gates (distributieriemen, multiribriemen, V-snaren en automotive slangenpakket).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding