Het gaat om de verkooppunten Den Haag (Binckhorstlaan) en Leiderdorp (Kabelbaan). Interstate zegt zich meer te willen concentreren op zijn kernactiviteiten (accessoires, banden, wielen). Met de aanstaande overname komt de Bergam Groep op negen vestigingen – en de koek is nog niet op. Indachtig haar groeistrategie voor grootstedelijke gebieden zoekt Bergam naar verdere versterking van het netwerk, zowel door bestaande verkooppunten uit te breiden als nieuwe te openen. Bergam startte de samenwerking met Brezan Automaterialen in 1984 met een verkooppunt in Amstelveen. Tot 1 december exploiteert de Amstelveense onderneming zeven Brezan verkooppunten. (Amstelveen, Delft, Haarlem, Hoofddorp, Amsterdam-Osdorp, Amsterdam-Noord en Uithoorn). Hier komen vanaf begin volgende maand dus de ex-Interstate-vestigingen bij.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding