Zijn opvolger bij Libéma Exibitions wordt Michan Katerbarg (27) die bij Libéma in de voorbije drieënhalf jaar tekende voor de organisatie van zo’n vijftien andere beurzen. Volgens de 39-jarige Beukers (rechts) was het na twee keer Garagevak Leiden en drie keer Garagevak Rosmalen tijd voor wat nieuws. Voordat hij bij Libéma in dienst trad, was Beukers zelfstandig ondernemer. Die positie wilde hij opnieuw innemen. De liefde voor Mercedes is hem ingegeven door zijn vader, die het merk 25 jaar verkocht. “Ik ben bijna geboren in een Mercedes.” De exemplaren die Beukers aanbiedt vanuit een hal in Wierden ( www.classiccarswierden.nl ) zijn minimaal vijftien jaar oud. Hoewel Garagevak Leiden struikelde over gebrek aan belangstelling en ‘Rosmalen’ kampt met felle concurrentie kijkt Beukers met tevredenheid terug. “Ik houd er een goed gevoel aan over. Ik heb veel mensen leren kennen. Met de meeste standhouders heb ik altijd een goed contact gehad.” Waarschijnlijk wordt over een maand besloten in welke periode Garagevak Rosmalen 2007 zal plaatsvinden. Door de komst van Autoprofessioneel Gorinchem (februari) en Autovak (april) lijkt een verschuiving naar september het meest waarschijnlijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding