Gratis roetfilter van Bosal via CarXpert

CarXpert benadert de komende maanden via een callcenter particuliere dieselrijders om gratis een roetfilter van Bosal te laten monteren. Een pilotfase in mei heeft geresulteerd in ruim vijfhonderd opdrachten.

Mede-initiatiefnemer is naast CarXpert ook gratisroetfilter.nl . De betrokken partijen werken met een adreslijst van honderdduizend auto-eigenaren. Van hun voertuig zijn behalve het kenteken ook het chassisnummer en de afmeldcode bekend en het artikelnummer van het betreffende roetfilter. De beoogde klant krijgt telefonisch uitleg over het project, de initiatiefnemers en de voordelen van het filter. Ook wordt hem verteld dat de montage volledig gratis is. Bij gebleken interesse volgt een afspraak voor montage na twee weken bij het betreffende CarXpert-bedrijf. Bosal levert de filters via de 44 grossiers van Group Auto Nederland (waarvan de formule CarXpert deel uitmaakt). Na de inbouw rijdt de klant zonder te betalen de werkplaats uit, want de aanvraag van de subsidie verloopt volledig via CarXpert Nederland. Via steekproeven wordt vastgesteld of de inbouw correct verloopt. De schaalgrootte van het project (honderdduizend adressen) maakt het voor CarXpert mogelijk om het eventuele financiële gat te dichten dat resteert na aftrek van de subsidie (maximaal vijfhonderd euro).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gratis roetfilter van Bosal via CarXpert - Automobielmanagement.nl

Gratis roetfilter van Bosal via CarXpert

CarXpert benadert de komende maanden via een callcenter particuliere dieselrijders om gratis een roetfilter van Bosal te laten monteren. Een pilotfase in mei heeft geresulteerd in ruim vijfhonderd opdrachten.

Mede-initiatiefnemer is naast CarXpert ook gratisroetfilter.nl . De betrokken partijen werken met een adreslijst van honderdduizend auto-eigenaren. Van hun voertuig zijn behalve het kenteken ook het chassisnummer en de afmeldcode bekend en het artikelnummer van het betreffende roetfilter. De beoogde klant krijgt telefonisch uitleg over het project, de initiatiefnemers en de voordelen van het filter. Ook wordt hem verteld dat de montage volledig gratis is. Bij gebleken interesse volgt een afspraak voor montage na twee weken bij het betreffende CarXpert-bedrijf. Bosal levert de filters via de 44 grossiers van Group Auto Nederland (waarvan de formule CarXpert deel uitmaakt). Na de inbouw rijdt de klant zonder te betalen de werkplaats uit, want de aanvraag van de subsidie verloopt volledig via CarXpert Nederland. Via steekproeven wordt vastgesteld of de inbouw correct verloopt. De schaalgrootte van het project (honderdduizend adressen) maakt het voor CarXpert mogelijk om het eventuele financiële gat te dichten dat resteert na aftrek van de subsidie (maximaal vijfhonderd euro).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding