Gerrit Veenstra verlaat Lasaulec

Commercieel directeur Gerrit Veenstra verlaat na een dienstverband van ruim dertig jaar de Lasaulec Holding. Hij begint voor zichzelf.

De vijftigjarige Veenstra geeft daarmee volgens Lasaulec “invulling aan een lang gekoesterde wens.” In het persbericht zegt de Lasaulec Holding de beslissing van Veenstra te “respecteren maar ten zeerste te betreuren.” Aan zijn vertrek ligt volgens algemeen directeur Cees Daalmeijer geen conflict ten grondslag. “We wisten al heel lang dat Gerrit voor zichzelf wilde beginnen. Hij heeft zijn vertrek keurig bespreekbaar gemaakt en we hebben hem er van harte mee gefeliciteerd. Het is bovendien prettig dat hij vertrekt op een moment dat het goed gaat met Lasaulec." De scheidend directeur zal nog tot september 2007 actief betrokken blijven bij de onderneming en de overdracht van de werkzaamheden. Op korte termijn wordt beslist over zijn opvolging. Het directieteam van Lasaulec bestaat behalve uit Veenstra nog uit Vincent Verweijmeren (financieel directeur), Anne Lourens (operationeel directeur) en Cees Daalmeijer (algemeen directeur). Gerrit Veenstra trad in 1976 in dienst bij Lasaulec. Hij werd er, na diverse functies te hebben vervuld, in 1989 aangesteld als commercieel directeur. Wat hij precies gaat doen, is nog niet bekend. Volgens Daalmeijer heeft Veenstra een aantal opties, waaruit hij binnen enkele maanden een keus zal maken. Een functie in de automotive of industriële aftermarket is uitgesloten, in verband met het concurrentiebeding in Veenstra’s arbeidsovereenkomst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gerrit Veenstra verlaat Lasaulec - Automobielmanagement.nl

Gerrit Veenstra verlaat Lasaulec

Commercieel directeur Gerrit Veenstra verlaat na een dienstverband van ruim dertig jaar de Lasaulec Holding. Hij begint voor zichzelf.

De vijftigjarige Veenstra geeft daarmee volgens Lasaulec “invulling aan een lang gekoesterde wens.” In het persbericht zegt de Lasaulec Holding de beslissing van Veenstra te “respecteren maar ten zeerste te betreuren.” Aan zijn vertrek ligt volgens algemeen directeur Cees Daalmeijer geen conflict ten grondslag. “We wisten al heel lang dat Gerrit voor zichzelf wilde beginnen. Hij heeft zijn vertrek keurig bespreekbaar gemaakt en we hebben hem er van harte mee gefeliciteerd. Het is bovendien prettig dat hij vertrekt op een moment dat het goed gaat met Lasaulec." De scheidend directeur zal nog tot september 2007 actief betrokken blijven bij de onderneming en de overdracht van de werkzaamheden. Op korte termijn wordt beslist over zijn opvolging. Het directieteam van Lasaulec bestaat behalve uit Veenstra nog uit Vincent Verweijmeren (financieel directeur), Anne Lourens (operationeel directeur) en Cees Daalmeijer (algemeen directeur). Gerrit Veenstra trad in 1976 in dienst bij Lasaulec. Hij werd er, na diverse functies te hebben vervuld, in 1989 aangesteld als commercieel directeur. Wat hij precies gaat doen, is nog niet bekend. Volgens Daalmeijer heeft Veenstra een aantal opties, waaruit hij binnen enkele maanden een keus zal maken. Een functie in de automotive of industriële aftermarket is uitgesloten, in verband met het concurrentiebeding in Veenstra’s arbeidsovereenkomst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding