Boromat koopt Holland Java

Holland Java (automaterialen en -accessoires) is met ingang van 1 juli eigendom van Boromat, leverancier van technisch kleinmateriaal en vloeibare technisch/chemische producten.

De handtekeningen onder de overeenkomst worden binnenkort gezet, bevestigt Boromat-directeur Marc van Doorn (foto). Voor de Holland Java-klanten verandert er niets: ze kunnen hun producten op dezelfde wijze bestellen en afrekenen. ”Holland Java wordt gewoon een label onder Boromat, net als de producten van Womi.” Van Doorn legde in november vorig jaar contact met eigenaar Autobinck Holding. Holland Java is voor Boromat een welkome aanvulling, gezien de breedte van het pakket (onder meer elektronica, carkits en navigatie) en de reeks klanten die het bedrijf bedient – grossiers, auto-importeurs en accessoireshops. “Daardoor wordt nu ook Boromat voor de toeleveranciers een interessante partij.” Door de aankomende acquisitie groeit de omzet van Boromat van circa vijf naar tien miljoen euro. Recentelijk is Louis Cornelissen er aangesteld als salesmanager automotive. Hij gaat één salespromotor en zes accountmanagers aansturen. Onder hen de vier die overkomen van Holland Java.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Boromat koopt Holland Java - Automobielmanagement.nl

Boromat koopt Holland Java

Holland Java (automaterialen en -accessoires) is met ingang van 1 juli eigendom van Boromat, leverancier van technisch kleinmateriaal en vloeibare technisch/chemische producten.

De handtekeningen onder de overeenkomst worden binnenkort gezet, bevestigt Boromat-directeur Marc van Doorn (foto). Voor de Holland Java-klanten verandert er niets: ze kunnen hun producten op dezelfde wijze bestellen en afrekenen. ”Holland Java wordt gewoon een label onder Boromat, net als de producten van Womi.” Van Doorn legde in november vorig jaar contact met eigenaar Autobinck Holding. Holland Java is voor Boromat een welkome aanvulling, gezien de breedte van het pakket (onder meer elektronica, carkits en navigatie) en de reeks klanten die het bedrijf bedient – grossiers, auto-importeurs en accessoireshops. “Daardoor wordt nu ook Boromat voor de toeleveranciers een interessante partij.” Door de aankomende acquisitie groeit de omzet van Boromat van circa vijf naar tien miljoen euro. Recentelijk is Louis Cornelissen er aangesteld als salesmanager automotive. Hij gaat één salespromotor en zes accountmanagers aansturen. Onder hen de vier die overkomen van Holland Java.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding