Lidl en A.T.U. bieden inspectiebeurt aan

Discounter Lidl gaat in Duitsland samen met fastfitketen A.T.U. inspectie aanbieden van alle automerken en -modellen.

Tegen betaling van 49,90 euro krijgt de klant behalve de grondige controle van zijn voertuig ook een mobiliteitsgarantie. Niet inbegrepen zijn de materiaalkosten en werkplaatsuren. De samenwerking gaat komende maandag (18 juni) in. A.T.U. garandeert dat de Lidl-klant binnen twee weken na aanschaf van de tegoedbon terecht kan. De eventuele nog bestaande fabrieksgarantie op het voertuig blijft onverminderd van kracht. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lidl en A.T.U. bieden inspectiebeurt aan - Automobielmanagement.nl

Lidl en A.T.U. bieden inspectiebeurt aan

Discounter Lidl gaat in Duitsland samen met fastfitketen A.T.U. inspectie aanbieden van alle automerken en -modellen.

Tegen betaling van 49,90 euro krijgt de klant behalve de grondige controle van zijn voertuig ook een mobiliteitsgarantie. Niet inbegrepen zijn de materiaalkosten en werkplaatsuren. De samenwerking gaat komende maandag (18 juni) in. A.T.U. garandeert dat de Lidl-klant binnen twee weken na aanschaf van de tegoedbon terecht kan. De eventuele nog bestaande fabrieksgarantie op het voertuig blijft onverminderd van kracht. De tegoedbon is onbeperkt geldig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding