Nieuwe topman bij Teleflex

Teleflex GFI Europe heeft Henri van Tienen aangesteld als nieuwe Director of Sales.

In zijn nieuwe functie zal Van Tienen zich primair richten op uitbreiding van alternatieve brandstofsystemen. Met name in delen van Europa, Azië en Zuid-Amerika ziet Teleflex GFI hier nog een groot aantal groeimogelijkheden, evenals voor de componentenmarkt. Van Tienen is afkomstig van de Eaton Corporation, waar hij de afgelopen jaren verschillende topfuncties bekleedde – binnen en buiten Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe topman bij Teleflex - Automobielmanagement.nl

Nieuwe topman bij Teleflex

Teleflex GFI Europe heeft Henri van Tienen aangesteld als nieuwe Director of Sales.

In zijn nieuwe functie zal Van Tienen zich primair richten op uitbreiding van alternatieve brandstofsystemen. Met name in delen van Europa, Azië en Zuid-Amerika ziet Teleflex GFI hier nog een groot aantal groeimogelijkheden, evenals voor de componentenmarkt. Van Tienen is afkomstig van de Eaton Corporation, waar hij de afgelopen jaren verschillende topfuncties bekleedde – binnen en buiten Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding