Würth wil brede werkplaatsaanbieder worden

Würth gaat zijn aanbod op het gebied van werkplaatsuitrusting stevig uitbreiden. Het bedrijf wil totaalleverancier in dit segment worden.

Op de rol staat, vooralsnog alleen op de Duitse thuismarkt, apparatuur op het gebied van hefbruggen, airco- en bandenservice, remmentest, uitlijnen en elektronische planning. Würth is vooral bekend van zijn montageproducten en het diagnosesysteem WOW. Het afgelopen jaar was het bedrijf al in verschillende Europese landen actief met werkplaatsuitrusting. Die ervaringen zijn dermate positief dat nu een verbreding van het aanbod is aangekondigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Würth wil brede werkplaatsaanbieder worden - Automobielmanagement.nl

Würth wil brede werkplaatsaanbieder worden

Würth gaat zijn aanbod op het gebied van werkplaatsuitrusting stevig uitbreiden. Het bedrijf wil totaalleverancier in dit segment worden.

Op de rol staat, vooralsnog alleen op de Duitse thuismarkt, apparatuur op het gebied van hefbruggen, airco- en bandenservice, remmentest, uitlijnen en elektronische planning. Würth is vooral bekend van zijn montageproducten en het diagnosesysteem WOW. Het afgelopen jaar was het bedrijf al in verschillende Europese landen actief met werkplaatsuitrusting. Die ervaringen zijn dermate positief dat nu een verbreding van het aanbod is aangekondigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding