Rodenhuis volgt Rosman op bij Elgersma

Bij leverancier annex inkooporganisatie Elgersma treedt Sybolt Rodenhuis per 1 juli aan als opvolger van Fred Rosman.

De 59-jarige Rosman heeft sinds 1994 de touwtjes in handen gehad bij Elgersma. Hij emigreert op 14 juli naar Spanje. Vanuit zijn nieuwe stek (in de buurt van Malaga) zal hij nog ongeveer een jaar als adviseur verbonden zijn aan de Nefkens Holding, waarvan Elgersma deel uitmaakt. In een interview met Automobiel Management, dat vandaag verschijnt, verklaart Rosman de groei van Elgersma vooral uit de ombouw van een product- naar een marktgeoriënteerde organisatie. Essentieel noemt hij de mantelovereenkomsten die in de loop der jaren zijn afgesloten voor de circa zestig zusterbedrijven van de Nefkens Holding. Elgersma realiseert een jaaromzet van ruim tien miljoen euro. Fred Rosmans opvolger Sybolt Rodenhuis is 37 en komt van Wheel Tyre, een dochteronderneming van Intersprint. Vanwege zijn afscheid kreeg Rosman van Automobiel Management deze cartoon aangeboden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rodenhuis volgt Rosman op bij Elgersma - Automobielmanagement.nl

Rodenhuis volgt Rosman op bij Elgersma

Bij leverancier annex inkooporganisatie Elgersma treedt Sybolt Rodenhuis per 1 juli aan als opvolger van Fred Rosman.

De 59-jarige Rosman heeft sinds 1994 de touwtjes in handen gehad bij Elgersma. Hij emigreert op 14 juli naar Spanje. Vanuit zijn nieuwe stek (in de buurt van Malaga) zal hij nog ongeveer een jaar als adviseur verbonden zijn aan de Nefkens Holding, waarvan Elgersma deel uitmaakt. In een interview met Automobiel Management, dat vandaag verschijnt, verklaart Rosman de groei van Elgersma vooral uit de ombouw van een product- naar een marktgeoriënteerde organisatie. Essentieel noemt hij de mantelovereenkomsten die in de loop der jaren zijn afgesloten voor de circa zestig zusterbedrijven van de Nefkens Holding. Elgersma realiseert een jaaromzet van ruim tien miljoen euro. Fred Rosmans opvolger Sybolt Rodenhuis is 37 en komt van Wheel Tyre, een dochteronderneming van Intersprint. Vanwege zijn afscheid kreeg Rosman van Automobiel Management deze cartoon aangeboden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding