‘Honderden’ gratis roetfilters bij Kia

Actie van Kia Nederland voor bestaande wagenpark levert groot aantal retrofits op.

Sinds kort worden alle nieuwe diesel-Kia’s standaard voorzien van een roetfilter. Maar alle huidige Kia-dieselrijders kunnen sinds 4 juli kosteloos een roetfilter laten plaatsen. In de korte tijd dat deze actie nu loopt, hebben honderden Kia-rijders van dit aanbod gebruik gemaakt, claimt tenminste de importeur. Het maakt niet uit over wat welk model de klant beschikt omdat voor iedere versie een roetfilter beschikbaar is. Tot voor kort werden alleen de nieuwe dieseluitvoeringen van de cee’d, Carens, Magentis en Sportage af-fabriek voorzien van een roetfilter. Maar nu wordt de volledige dieselreeks van Kia in alle gevallen geleverd in combinatie met een partikelfilter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Honderden’ gratis roetfilters bij Kia - Automobielmanagement.nl

‘Honderden’ gratis roetfilters bij Kia

Actie van Kia Nederland voor bestaande wagenpark levert groot aantal retrofits op.

Sinds kort worden alle nieuwe diesel-Kia’s standaard voorzien van een roetfilter. Maar alle huidige Kia-dieselrijders kunnen sinds 4 juli kosteloos een roetfilter laten plaatsen. In de korte tijd dat deze actie nu loopt, hebben honderden Kia-rijders van dit aanbod gebruik gemaakt, claimt tenminste de importeur. Het maakt niet uit over wat welk model de klant beschikt omdat voor iedere versie een roetfilter beschikbaar is. Tot voor kort werden alleen de nieuwe dieseluitvoeringen van de cee’d, Carens, Magentis en Sportage af-fabriek voorzien van een roetfilter. Maar nu wordt de volledige dieselreeks van Kia in alle gevallen geleverd in combinatie met een partikelfilter.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding