Webshop voor bandenwissel bij Kwik-Fit

De fastfitter heeft een ‘online bandenshop’ onder de naam Tyre Webshop gelanceerd. Banden uitzoeken en meteen de afspraak maken.

Hiermee kan de klant alle soorten en maten banden te bestellen en ook direct het exacte tijdstip en de locatie bepalen voor montage ervan in één van de 180 vestigingen . Marketingmanager Arjan van der Meer: “Mensen hebben het steeds drukker en willen daarom nauwkeurig een tijdstip plannen in de agenda. Met de online bandenshop spelen we daar op in. Iemand die om 14.00 uur afspreekt is bij een volledige bandenwissel binnen een uur weer op de weg. En het maakt ons natuurlijk niet uit in welk filiaal de klant dat wil laten doen.” De klanten kunnen ook direct online afrekenen met hun creditcard of via het Ideal-betaalsysteem. Deze klanten krijgen tien procent extra korting. De online afspraakmodule is volgens Van der Meer uniek en wordt nergens ter wereld op deze manier toegepast. Inmiddels is de testfase voorbij. Kwik Fit schat in dat na verloop van tijd vijf tot tien procent van de totale bandenomzet via de webshop zal lopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Webshop voor bandenwissel bij Kwik-Fit - Automobielmanagement.nl

Webshop voor bandenwissel bij Kwik-Fit

De fastfitter heeft een ‘online bandenshop’ onder de naam Tyre Webshop gelanceerd. Banden uitzoeken en meteen de afspraak maken.

Hiermee kan de klant alle soorten en maten banden te bestellen en ook direct het exacte tijdstip en de locatie bepalen voor montage ervan in één van de 180 vestigingen . Marketingmanager Arjan van der Meer: “Mensen hebben het steeds drukker en willen daarom nauwkeurig een tijdstip plannen in de agenda. Met de online bandenshop spelen we daar op in. Iemand die om 14.00 uur afspreekt is bij een volledige bandenwissel binnen een uur weer op de weg. En het maakt ons natuurlijk niet uit in welk filiaal de klant dat wil laten doen.” De klanten kunnen ook direct online afrekenen met hun creditcard of via het Ideal-betaalsysteem. Deze klanten krijgen tien procent extra korting. De online afspraakmodule is volgens Van der Meer uniek en wordt nergens ter wereld op deze manier toegepast. Inmiddels is de testfase voorbij. Kwik Fit schat in dat na verloop van tijd vijf tot tien procent van de totale bandenomzet via de webshop zal lopen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding