Brezan neemt Antonissen Automaterialen over

Brezan Automaterialen heeft Antonissen Automaterialen in het Brabantse Oosterhout overgenomen. Het wordt Brezan Automaterialen.

Behalve de nieuwe naam heeft de overname geen gevolgen voor de klantenkring. De twee medewerkers komen in dienst van Brezan en het assortiment zal worden uitgebreid. Voor Brezan Automaterialen betekent de overname een uitbreiding van het verkooppuntennetwerk én een versterking van de positie in Noord-Brabant. Antonissen Autobanden en Automaterialen is een regionaal opererend bedrijf. Begin dit jaar werd Antonissen Autobanden al overgenomen door Euromaster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brezan neemt Antonissen Automaterialen over - Automobielmanagement.nl

Brezan neemt Antonissen Automaterialen over

Brezan Automaterialen heeft Antonissen Automaterialen in het Brabantse Oosterhout overgenomen. Het wordt Brezan Automaterialen.

Behalve de nieuwe naam heeft de overname geen gevolgen voor de klantenkring. De twee medewerkers komen in dienst van Brezan en het assortiment zal worden uitgebreid. Voor Brezan Automaterialen betekent de overname een uitbreiding van het verkooppuntennetwerk én een versterking van de positie in Noord-Brabant. Antonissen Autobanden en Automaterialen is een regionaal opererend bedrijf. Begin dit jaar werd Antonissen Autobanden al overgenomen door Euromaster.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding