Sator doet distributie Valvoline

Valvoline International heeft Sator Holding benoemd als distributeur voor de Benelux.

Dit betekent dat de Sator werkmaatschappijen Havam Automotive, Van Heck & Co, Van Heck Interpieces en Pauwels Climco per 1 september alle distributieactiviteiten in de Benelux overnemen voor alle Valvoline producten en diensten. Naast de fysieke distributie zullen de Sator werkmaatschappijen Valvoline ook actief gaan ondersteunen bij het leveren van technische ondersteuning en kennis. Jos van Dongen, sales manager van Valvoline Benelux: “Grossiers, autobedrijven en automobilisten eisen niet alleen kwalitatief hoogstaande producten maar ook steeds vaker een snelle levering en indien nodig technische ondersteuning. Tegenwoordig is er bijna voor elke motor wel een soort olie. Door het toegenomen aantal merken, modellen en types auto’s is de distributie van oliën een stuk belangrijker en tegelijkertijd complexer geworden. Sator Holding heeft zich wat ons betreft bewezen als een expert op dit vlak.” Adriaan Roggeveen van Sator Holding: “Valvoline is één van de meest gerenommeerde merken in de smeermiddelenbusiness. En met ons netwerk en kennis in de markt zijn we perfect in staat de productverkoop naar een hoger niveau te tillen.” In Europa verkoopt Valvoline onder het merk Valvoline smeermiddelen en chemische producten, ‘Eagle One’ onderhoudsproducten voor de auto en Tectyl roestwerende middelen. Dit gebeurt via eigen verkooppunten in Oostenrijk, België, Kroatië, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Sator Holding is in de Benelux de grootste distributeur van auto-onderdelen, uitlaten en gereedschappen. Sator is voortgekomen uit de samenvoeging van de onderdelenbedrijven van de Van Heck Group en Kroymans Corporation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Sator doet distributie Valvoline - Automobielmanagement.nl

Sator doet distributie Valvoline

Valvoline International heeft Sator Holding benoemd als distributeur voor de Benelux.

Dit betekent dat de Sator werkmaatschappijen Havam Automotive, Van Heck & Co, Van Heck Interpieces en Pauwels Climco per 1 september alle distributieactiviteiten in de Benelux overnemen voor alle Valvoline producten en diensten. Naast de fysieke distributie zullen de Sator werkmaatschappijen Valvoline ook actief gaan ondersteunen bij het leveren van technische ondersteuning en kennis. Jos van Dongen, sales manager van Valvoline Benelux: “Grossiers, autobedrijven en automobilisten eisen niet alleen kwalitatief hoogstaande producten maar ook steeds vaker een snelle levering en indien nodig technische ondersteuning. Tegenwoordig is er bijna voor elke motor wel een soort olie. Door het toegenomen aantal merken, modellen en types auto’s is de distributie van oliën een stuk belangrijker en tegelijkertijd complexer geworden. Sator Holding heeft zich wat ons betreft bewezen als een expert op dit vlak.” Adriaan Roggeveen van Sator Holding: “Valvoline is één van de meest gerenommeerde merken in de smeermiddelenbusiness. En met ons netwerk en kennis in de markt zijn we perfect in staat de productverkoop naar een hoger niveau te tillen.” In Europa verkoopt Valvoline onder het merk Valvoline smeermiddelen en chemische producten, ‘Eagle One’ onderhoudsproducten voor de auto en Tectyl roestwerende middelen. Dit gebeurt via eigen verkooppunten in Oostenrijk, België, Kroatië, Denemarken, Finland, Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Sator Holding is in de Benelux de grootste distributeur van auto-onderdelen, uitlaten en gereedschappen. Sator is voortgekomen uit de samenvoeging van de onderdelenbedrijven van de Van Heck Group en Kroymans Corporation.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding