Eric Hoet commercieel manager GroupAuto Nederland

Bij GroupAuto Nederland is Eric Hoet per 1 september in dienst getreden als commercieel manager Truck- en trailer.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van alle truck- en traileractiviteiten van GroupAuto in Nederland. Eric Hoet is geen onbekende in de automotive branche. Vóór zijn komst naar Group Auto Nederland vervulde hij verschillende marketing- en commerciële functies bij onder meer Remservice Utrecht, Kühne Automotive en Eriks in Alkmaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eric Hoet commercieel manager GroupAuto Nederland - Automobielmanagement.nl

Eric Hoet commercieel manager GroupAuto Nederland

Bij GroupAuto Nederland is Eric Hoet per 1 september in dienst getreden als commercieel manager Truck- en trailer.

In deze functie is hij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van alle truck- en traileractiviteiten van GroupAuto in Nederland. Eric Hoet is geen onbekende in de automotive branche. Vóór zijn komst naar Group Auto Nederland vervulde hij verschillende marketing- en commerciële functies bij onder meer Remservice Utrecht, Kühne Automotive en Eriks in Alkmaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding