Bandenpension.nl laat bandensets overwinteren

Wielensets tijdelijk opslaan namens garagebedrijven – dat doet de nieuwe onderneming Bandenpension.nl.

Het bedrijf uit Ysselsteyn (N-Limburg) speelt in op de verplichting in bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk om onder winterse omstandigheden winterbanden te gebruiken. Garagebedrijven kunnen daarvan profiteren door hun klanten de mogelijkheid te bieden complete zomerwielensets om te wisselen en op te slaan. Dat werkt als volgt: het garagebedrijf stuurt een berichtje naar info@bandenpension.nl, waarna de banden worden opgehaald en verzekerd opgeslagen. Op de afgesproken tijd worden ze weer bezorgd. Behalve tijdelijke opslag biedt Bandenpension.nl ook andere diensten aan, zoals onderhouden, reinigen, inspecteren, balanceren, vervangen van banden en repareren van banden en velgen. Het bedrijf schermt met “zeer concurrerende groothandelsprijzen waarmee de vakhandel weer aantrekkelijke marges kan realiseren.” Meer informatie op www.bandenpension.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bandenpension.nl laat bandensets overwinteren - Automobielmanagement.nl

Bandenpension.nl laat bandensets overwinteren

Wielensets tijdelijk opslaan namens garagebedrijven – dat doet de nieuwe onderneming Bandenpension.nl.

Het bedrijf uit Ysselsteyn (N-Limburg) speelt in op de verplichting in bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk om onder winterse omstandigheden winterbanden te gebruiken. Garagebedrijven kunnen daarvan profiteren door hun klanten de mogelijkheid te bieden complete zomerwielensets om te wisselen en op te slaan. Dat werkt als volgt: het garagebedrijf stuurt een berichtje naar info@bandenpension.nl, waarna de banden worden opgehaald en verzekerd opgeslagen. Op de afgesproken tijd worden ze weer bezorgd. Behalve tijdelijke opslag biedt Bandenpension.nl ook andere diensten aan, zoals onderhouden, reinigen, inspecteren, balanceren, vervangen van banden en repareren van banden en velgen. Het bedrijf schermt met “zeer concurrerende groothandelsprijzen waarmee de vakhandel weer aantrekkelijke marges kan realiseren.” Meer informatie op www.bandenpension.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding