Eerste huisbeurs Heuts: ruim 1400 man

De eerste huisbeurs van Heuts Automaterialen uit Hoensbroek is afgelopen week bezocht door ruim veertienhonderd klanten.

De informatieve vakbeurs annex relatie-evenement vond plaats in kasteel Hoensbroek. Bezoekers waren uitgenodigd door de Heuts-filialen, van Veldhoven tot Maastricht. Voor wie dat wilde, was er een vervoersregeling naar Hoensbroek. Lars Heuts, directeur van Heuts Automaterialen, vindt de gehanteerde formule – informatieve huisbeurs in de eigen regio, in combinatie met entertainment en catering – de juiste. “Dus gaan we onze gedachten bepalen om op de ingeslagen weg door te gaan, meer de aandacht op onze eigen regio leggen in plaats van kijken naar nationale initiatieven. We worden hierin gesterkt door de vele positieve reacties die we direct na afloop ontvingen.” Heuts heeft veertien filialen: van Helmond, Veldhoven en Venlo in het noorden tot Maastricht, Gulpen en Heerlen in het zuiden. In totaal werken er 270 mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Eerste huisbeurs Heuts: ruim 1400 man - Automobielmanagement.nl

Eerste huisbeurs Heuts: ruim 1400 man

De eerste huisbeurs van Heuts Automaterialen uit Hoensbroek is afgelopen week bezocht door ruim veertienhonderd klanten.

De informatieve vakbeurs annex relatie-evenement vond plaats in kasteel Hoensbroek. Bezoekers waren uitgenodigd door de Heuts-filialen, van Veldhoven tot Maastricht. Voor wie dat wilde, was er een vervoersregeling naar Hoensbroek. Lars Heuts, directeur van Heuts Automaterialen, vindt de gehanteerde formule – informatieve huisbeurs in de eigen regio, in combinatie met entertainment en catering – de juiste. “Dus gaan we onze gedachten bepalen om op de ingeslagen weg door te gaan, meer de aandacht op onze eigen regio leggen in plaats van kijken naar nationale initiatieven. We worden hierin gesterkt door de vele positieve reacties die we direct na afloop ontvingen.” Heuts heeft veertien filialen: van Helmond, Veldhoven en Venlo in het noorden tot Maastricht, Gulpen en Heerlen in het zuiden. In totaal werken er 270 mensen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding