Slippers van oude autobanden

Wereldwijd worden er jaarlijks gigantisch veel autobanden versleten. De Braziliaanse fabrikant Goóc gebruikte er inmiddels al een miljoen van om er slippers van te maken.

Goóc vindt dat het hiermee een bijdrage levert aan de vermindering van het autobandenoverschot en beweert dat de slippers ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. ‘De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het een perfecte casual slipper is met een flexibele zool (met antisliplaag) die zich aanpast aan de voet. De slippers zijn uistekend geschikt voor het strand, voor wandelen en als modieuze slipper’. info@bekkerdelsasso.eu

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Slippers van oude autobanden - Automobielmanagement.nl

Slippers van oude autobanden

Wereldwijd worden er jaarlijks gigantisch veel autobanden versleten. De Braziliaanse fabrikant Goóc gebruikte er inmiddels al een miljoen van om er slippers van te maken.

Goóc vindt dat het hiermee een bijdrage levert aan de vermindering van het autobandenoverschot en beweert dat de slippers ook nog eens van hoge kwaliteit zijn. ‘De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat het een perfecte casual slipper is met een flexibele zool (met antisliplaag) die zich aanpast aan de voet. De slippers zijn uistekend geschikt voor het strand, voor wandelen en als modieuze slipper’. info@bekkerdelsasso.eu

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding