Oudshoorn in bestuur Amtel-Vredestein

Robert Oudshoorn, CEO van Vredestein Banden, keert na een afwezigheid van zes maanden terug in de raad van bestuur bij moederbedrijf Amtel-Vredestein.

Hij voegt zich bij de nieuwe CEO van Amtel-Vredestein – Petr Zolotarev – en de CFO Vadim Pesochinsky. Oudshoorns benoeming is nog niet officieel: het gaat om een voordracht die op 2 oktober, tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering in Enschede, moet worden bekrachtigd. De aanstaande benoeming is mogelijk doordat Amtel-Vredestein de omvang van de Raad van Bestuur verruimd heeft naar maximaal zes personen. In totaal zijn vier mensen kandidaat voor een zetel. Naast Oudshoorn zijn dat diens landgenoten Kees Hettema (Consulting Managing Director bij Vredestein) en Marc Luyten (Directeur Corporate Marketing & Sales bij Vredestein) en Ilya Ivanov (Deputy General Director of Sales and Operations bij Amtel-Vredestein).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Oudshoorn in bestuur Amtel-Vredestein - Automobielmanagement.nl

Oudshoorn in bestuur Amtel-Vredestein

Robert Oudshoorn, CEO van Vredestein Banden, keert na een afwezigheid van zes maanden terug in de raad van bestuur bij moederbedrijf Amtel-Vredestein.

Hij voegt zich bij de nieuwe CEO van Amtel-Vredestein – Petr Zolotarev – en de CFO Vadim Pesochinsky. Oudshoorns benoeming is nog niet officieel: het gaat om een voordracht die op 2 oktober, tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering in Enschede, moet worden bekrachtigd. De aanstaande benoeming is mogelijk doordat Amtel-Vredestein de omvang van de Raad van Bestuur verruimd heeft naar maximaal zes personen. In totaal zijn vier mensen kandidaat voor een zetel. Naast Oudshoorn zijn dat diens landgenoten Kees Hettema (Consulting Managing Director bij Vredestein) en Marc Luyten (Directeur Corporate Marketing & Sales bij Vredestein) en Ilya Ivanov (Deputy General Director of Sales and Operations bij Amtel-Vredestein).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding