Niet starten voert Pech Top 10 aan

Onderzoekers van de ANWB hebben een Pech Top 10 samengesteld.

‘Jaarlijks zijn onze wegenwachters goed voor 1,3 miljoen hulpverleningen’, aldus een onderzoeker tegen RTLNieuws. Hieronder de complete Pech Top 10 zoals die is gedestilleerd uit de rapportages van de Wegenwacht. 1. Auto start niet (starthulp) 2. Lekke band 3. Accu defect 4. Deur op slot 5. Dynamo/elektrische storing 6. Problemen met startmotor 7. Verkeerde brandstof getankt 8. Koppakking 9. Kabelbreuk 10. Distributieriem

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Niet starten voert Pech Top 10 aan - Automobielmanagement.nl

Niet starten voert Pech Top 10 aan

Onderzoekers van de ANWB hebben een Pech Top 10 samengesteld.

‘Jaarlijks zijn onze wegenwachters goed voor 1,3 miljoen hulpverleningen’, aldus een onderzoeker tegen RTLNieuws. Hieronder de complete Pech Top 10 zoals die is gedestilleerd uit de rapportages van de Wegenwacht. 1. Auto start niet (starthulp) 2. Lekke band 3. Accu defect 4. Deur op slot 5. Dynamo/elektrische storing 6. Problemen met startmotor 7. Verkeerde brandstof getankt 8. Koppakking 9. Kabelbreuk 10. Distributieriem

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding