Brezan verzorgt Vakdagen Woerden

Brezan Automaterialen organiseert komende dinsdag en woensdag de Brezan Vakdagen Woerden.

Deze mini automotive beurs wordt georganiseerd in samenwerking met een twintigtal vooraanstaande leveranciers van Brezan. Tussen 17.00 en 22.00 uur kunnen garagisten uit Woerden en omstreken in informele sfeer kennismaken met de nieuwste Brezan-productlijnen. Ook zijn er beursaanbiedingen en diverse demonstraties. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op een tochtje in de Brezan-luchtballon. De vertegenwoordigde leveranciers zijn Bestevaer TC, Bosal, Brega, Delphi. Facet, Gates, Hitachi, INA/Fag, Kroon-Oil, LuK, Meyle, Monroe, NGK NTK, Rodac, Sonax, Sonic, TomTom, Valeo, VDO Dayton, Viking Banden, Womi en Xeramic.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brezan verzorgt Vakdagen Woerden - Automobielmanagement.nl

Brezan verzorgt Vakdagen Woerden

Brezan Automaterialen organiseert komende dinsdag en woensdag de Brezan Vakdagen Woerden.

Deze mini automotive beurs wordt georganiseerd in samenwerking met een twintigtal vooraanstaande leveranciers van Brezan. Tussen 17.00 en 22.00 uur kunnen garagisten uit Woerden en omstreken in informele sfeer kennismaken met de nieuwste Brezan-productlijnen. Ook zijn er beursaanbiedingen en diverse demonstraties. Bovendien maakt iedere bezoeker kans op een tochtje in de Brezan-luchtballon. De vertegenwoordigde leveranciers zijn Bestevaer TC, Bosal, Brega, Delphi. Facet, Gates, Hitachi, INA/Fag, Kroon-Oil, LuK, Meyle, Monroe, NGK NTK, Rodac, Sonax, Sonic, TomTom, Valeo, VDO Dayton, Viking Banden, Womi en Xeramic.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding