Het gaat om http://stores.ebay.de/Bosch-Klassik-Teilevermittlung . Dat is de zoeker van klassieke onderdelen van Bosch op eBay. Kopers kunnen zowel op authentieke, op nieuwe als op gerestaureerde onderdelen zoeken. Mocht het originele Bosch-onderdeel niet meer voorhanden zijn dan biedt Bosch Automotive Tradition een gelijkwaardige vervanging aan. De website bevat ook informatie en diensten met betrekking tot oldtimers, zoals tips voor restauratie of waardeschattingen. Daarnaast worden klassieke Bosch-affiches en andere oldtimer-memorabilia aangeboden. De website is momenteel alleen in het Duits maar het online-zoeken is erg eenvoudig. Er kan worden gezocht op onderdeelnummer, onderdeel of een beschrijving van het onderdeel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding