Van Heck breidt logistiek uit

Voor de regio Amsterdam heeft Van Heck’s Same Day Delivery er een nieuw vertrekpunt bij in Sloterdijk.

Het punt is gevestigd in een hypermodern magazijn waarin tot voor kort een computerassemblagebedrijf was gevestigd. In het zogeheten ‘Rapid Fulfilment Centre’ komt ook een afhaalfunctie voor de grossiers. Vanuit Amsterdam worden vanaf de start twee keer per dag acht routes gereden. Het multifunctionele servicecentrum wordt toegevoegd aan het bestaande centrale distributiecentrum in Schiedam en de overige servicedepots in Nieuwleusen, Venlo en Vilvoorde en Mornimont (België). Met deze uitbreiding komt negentig procent van alle leveringsadressen in Nederland binnen 75 kilometer te liggen van één van de servicedepots of het centrale distributiecentrum in Schiedam. Een snelle levering richting grossiers blijft hierdoor ook in de toekomst gegarandeerd. Wim Opmeer, Directeur AP-Logistics, de logistieke serviceprovider van Sator Holding: “We beleveren nu de regio Amsterdam nog altijd vanuit Schiedam. Dat gaat op zich prima maar nu de drukte op de weg de afgelopen jaren fors is vergroot, is het niet meer goed mogelijk om snel op en neer te rijden. We zijn nu een stuk minder afhankelijk van eventuele opstoppingen en oponthoud onderweg. Verder stijgt onze capaciteit enorm. Op jaarbasis verwerkt AP-Logistics voor Sator holding inmiddels 10 miljoen orderregels.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Heck breidt logistiek uit - Automobielmanagement.nl

Van Heck breidt logistiek uit

Voor de regio Amsterdam heeft Van Heck’s Same Day Delivery er een nieuw vertrekpunt bij in Sloterdijk.

Het punt is gevestigd in een hypermodern magazijn waarin tot voor kort een computerassemblagebedrijf was gevestigd. In het zogeheten ‘Rapid Fulfilment Centre’ komt ook een afhaalfunctie voor de grossiers. Vanuit Amsterdam worden vanaf de start twee keer per dag acht routes gereden. Het multifunctionele servicecentrum wordt toegevoegd aan het bestaande centrale distributiecentrum in Schiedam en de overige servicedepots in Nieuwleusen, Venlo en Vilvoorde en Mornimont (België). Met deze uitbreiding komt negentig procent van alle leveringsadressen in Nederland binnen 75 kilometer te liggen van één van de servicedepots of het centrale distributiecentrum in Schiedam. Een snelle levering richting grossiers blijft hierdoor ook in de toekomst gegarandeerd. Wim Opmeer, Directeur AP-Logistics, de logistieke serviceprovider van Sator Holding: “We beleveren nu de regio Amsterdam nog altijd vanuit Schiedam. Dat gaat op zich prima maar nu de drukte op de weg de afgelopen jaren fors is vergroot, is het niet meer goed mogelijk om snel op en neer te rijden. We zijn nu een stuk minder afhankelijk van eventuele opstoppingen en oponthoud onderweg. Verder stijgt onze capaciteit enorm. Op jaarbasis verwerkt AP-Logistics voor Sator holding inmiddels 10 miljoen orderregels.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding