MS Motor Service zesde partner binnen eXponentia

Tijdens de internationale vakbeurs Equip Auto in Parijs heeft eXponentia zijn zesde partner gepresenteerd: MS Motor Service International.

De nieuwkomer voert bekende merken als Pierburg en Kolbenschmidt. Vanaf volgend jaar zorgt MS Motor Service binnen Exponentia voor de nog ontbrekende invulling van kennis op het gebied van motortechniek. MS Motor Service International GmbH is de salesorganisatie voor de wereldwijde aftermarketactiviteiten van Kolbenschmidt Pierburg AG. De onderneming levert motorcomponenten onder de merknamen Kolbenschmidt, TRW Engine Components en Pierburg. Het productenprogramma van MS Motor Service International omvat onder meer olie-, water- en vacuümpompen, overige onderdelen voor de lucht- en brandstoftoevoer, uitlaatgasrecirculatiesystemen en motoronderdelen zoals zuigers, nokkenassen, kleppen en cilinderkoppen. Kolbenschmidt Pierburg AG is een grote OE-leverancier. MS Motor Service International gaat binnen eXponentia samenwerken met de bestaande partners Gates, SKF, Tenneco (Monroe en Walker), TRW en Valeo. eXponentia stelt technische kennis ter beschikking aan vrije garages. Het samenwerkingsverband tussen de vooraanstaande OE-leveranciers heeft hiertoe technische trainingen ontwikkeld, evenals een telefonische helpdesk. eXponentia werd dit jaar tijdens de AutovakRAI in de Benelux geïntroduceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

MS Motor Service zesde partner binnen eXponentia - Automobielmanagement.nl

MS Motor Service zesde partner binnen eXponentia

Tijdens de internationale vakbeurs Equip Auto in Parijs heeft eXponentia zijn zesde partner gepresenteerd: MS Motor Service International.

De nieuwkomer voert bekende merken als Pierburg en Kolbenschmidt. Vanaf volgend jaar zorgt MS Motor Service binnen Exponentia voor de nog ontbrekende invulling van kennis op het gebied van motortechniek. MS Motor Service International GmbH is de salesorganisatie voor de wereldwijde aftermarketactiviteiten van Kolbenschmidt Pierburg AG. De onderneming levert motorcomponenten onder de merknamen Kolbenschmidt, TRW Engine Components en Pierburg. Het productenprogramma van MS Motor Service International omvat onder meer olie-, water- en vacuümpompen, overige onderdelen voor de lucht- en brandstoftoevoer, uitlaatgasrecirculatiesystemen en motoronderdelen zoals zuigers, nokkenassen, kleppen en cilinderkoppen. Kolbenschmidt Pierburg AG is een grote OE-leverancier. MS Motor Service International gaat binnen eXponentia samenwerken met de bestaande partners Gates, SKF, Tenneco (Monroe en Walker), TRW en Valeo. eXponentia stelt technische kennis ter beschikking aan vrije garages. Het samenwerkingsverband tussen de vooraanstaande OE-leveranciers heeft hiertoe technische trainingen ontwikkeld, evenals een telefonische helpdesk. eXponentia werd dit jaar tijdens de AutovakRAI in de Benelux geïntroduceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding