Integratie Siemens VDO in Continental kan beginnen

Het Continental concern heeft de aankoop van Siemens VDO Automotive AG afgerond.

Vier dagen na de onvoorwaardelijke goedkeuring van de EU-commissie heeft de onderneming de aankoopprijs (11,4 miljard euro, inclusief belastingvoordelen van rond de 1 miljard euro) overgemaakt aan Siemens AG. Daarmee kan de integratie van Siemens VDO in het Continental concern direct beginnen. Continental’s bestuursvoorzitter Manfred Wennemer zegt met de transactie “in principe de laatste stap van de omvangrijke voorbereidingen” te hebben genomen. Hij verheugt zich erop de werknemers van Siemens VDO “nu als collega’s welkom kunnen heten.“ Wennemer voegt morgen – 5 december – de daad bij het woord: op deze officiële ‘Day One’ van het nieuwe Continental zal hij met een interne bijeenkomst op de Siemens VDO-hoofdvestiging in Regensburg de nieuwe medewerk(st)ers verwelkomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Integratie Siemens VDO in Continental kan beginnen - Automobielmanagement.nl

Integratie Siemens VDO in Continental kan beginnen

Het Continental concern heeft de aankoop van Siemens VDO Automotive AG afgerond.

Vier dagen na de onvoorwaardelijke goedkeuring van de EU-commissie heeft de onderneming de aankoopprijs (11,4 miljard euro, inclusief belastingvoordelen van rond de 1 miljard euro) overgemaakt aan Siemens AG. Daarmee kan de integratie van Siemens VDO in het Continental concern direct beginnen. Continental’s bestuursvoorzitter Manfred Wennemer zegt met de transactie “in principe de laatste stap van de omvangrijke voorbereidingen” te hebben genomen. Hij verheugt zich erop de werknemers van Siemens VDO “nu als collega’s welkom kunnen heten.“ Wennemer voegt morgen – 5 december – de daad bij het woord: op deze officiële ‘Day One’ van het nieuwe Continental zal hij met een interne bijeenkomst op de Siemens VDO-hoofdvestiging in Regensburg de nieuwe medewerk(st)ers verwelkomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding