Interpolis: ruitbrekersactie 'succes'

De actie van Interpolis en Autotaalglas om klanten te voorzien van een ruitbreker in de auto is volgens de initiatiefnemers een succes.

Van iedere tien klanten lieten er zeven de ruitbreker monteren. Verzekerden van Interpolis die hun autoruit bij Autotaalglas laten repareren of vervangen, krijgen sinds 1 november van Interpolis gratis een ruitbreker. Hiermee kunnen ze in noodsituaties de zijruiten inslaan of de autogordel lossnijden. Autotaalglas zorgt voor gratis en correcte montage. Zeventig procent van de mensen maakte gebruik van het aanbod.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Interpolis: ruitbrekersactie 'succes' - Automobielmanagement.nl

Interpolis: ruitbrekersactie 'succes'

De actie van Interpolis en Autotaalglas om klanten te voorzien van een ruitbreker in de auto is volgens de initiatiefnemers een succes.

Van iedere tien klanten lieten er zeven de ruitbreker monteren. Verzekerden van Interpolis die hun autoruit bij Autotaalglas laten repareren of vervangen, krijgen sinds 1 november van Interpolis gratis een ruitbreker. Hiermee kunnen ze in noodsituaties de zijruiten inslaan of de autogordel lossnijden. Autotaalglas zorgt voor gratis en correcte montage. Zeventig procent van de mensen maakte gebruik van het aanbod.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding