GroupAuto levert equipment Texa via Amtech Automotive

De grossiers van GroupAuto Nederland gaan diagnoseapparatuur leveren van Texa. Dat doen ze in nauwe samenwerking met Amtech Automotive, dat importeur is geworden.

Directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto maakte de deal gisteren bekend tijdens het congres van GroupAuto. Hij plaatst de komst van het Italiaanse equipmentmerk in het perspectief van de koers die GroupAuto vijf jaar terug inzette. “We hebben ons sterk gefocust op kennis, informatie, apparatuur en helpdesk, zodat onze klant zijn vakmanschap op niveau kan houden. Texa past perfect in die strategie. In zijn segment is het absoluut een van de besten in de aftermarket. Bovendien is Texa met zijn diagnoseapparatuur actief in zowel de personenauto- als de trucksector. Daardoor kan een garagebedrijf met één product de totale markt bedienen.”

GroupAuto levert equipment Texa via Amtech Automotive - Automobielmanagement.nl

GroupAuto levert equipment Texa via Amtech Automotive

De grossiers van GroupAuto Nederland gaan diagnoseapparatuur leveren van Texa. Dat doen ze in nauwe samenwerking met Amtech Automotive, dat importeur is geworden.

Directeur Freek Blekxtoon van GroupAuto maakte de deal gisteren bekend tijdens het congres van GroupAuto. Hij plaatst de komst van het Italiaanse equipmentmerk in het perspectief van de koers die GroupAuto vijf jaar terug inzette. “We hebben ons sterk gefocust op kennis, informatie, apparatuur en helpdesk, zodat onze klant zijn vakmanschap op niveau kan houden. Texa past perfect in die strategie. In zijn segment is het absoluut een van de besten in de aftermarket. Bovendien is Texa met zijn diagnoseapparatuur actief in zowel de personenauto- als de trucksector. Daardoor kan een garagebedrijf met één product de totale markt bedienen.”