Autotaalglas Hilversum Franchisenemer 2007

Erik van der Klij van Autotaalglas Hilversum is binnen de organisatie uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar 2007.

Jaarlijks selecteert Autotaalglas Nederland enkele franchisenemers die in aanmerking komen voor de verkiezing. Op basis van aspecten zoals omzetgroei, klantvriendelijkheid, uitstraling en regionale commerciële activiteiten worden de nummers één, twee en drie gekozen. Twan van Brussel, Franchise Manager Autotaalglas Nederland, overhandigde de wisselbeker tijdens de jaarlijkse kick-off bijeenkomst van Autotaalglas. Op de tweede plaats eindigde Fons van Rooij (Autotaalglas Eindhoven) en op de derde Edwin Rietveld (Autotaalglas Vlissingen). Vlnr: Edwin Rietveld, Erik van der Klij, Fons van Rooij en Twan van Brussel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autotaalglas Hilversum Franchisenemer 2007 - Automobielmanagement.nl

Autotaalglas Hilversum Franchisenemer 2007

Erik van der Klij van Autotaalglas Hilversum is binnen de organisatie uitgeroepen tot franchisenemer van het jaar 2007.

Jaarlijks selecteert Autotaalglas Nederland enkele franchisenemers die in aanmerking komen voor de verkiezing. Op basis van aspecten zoals omzetgroei, klantvriendelijkheid, uitstraling en regionale commerciële activiteiten worden de nummers één, twee en drie gekozen. Twan van Brussel, Franchise Manager Autotaalglas Nederland, overhandigde de wisselbeker tijdens de jaarlijkse kick-off bijeenkomst van Autotaalglas. Op de tweede plaats eindigde Fons van Rooij (Autotaalglas Eindhoven) en op de derde Edwin Rietveld (Autotaalglas Vlissingen). Vlnr: Edwin Rietveld, Erik van der Klij, Fons van Rooij en Twan van Brussel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding