Het gaat om een verbeterde elektronische catalogus, een technische helpdesk en bemiddeling bij opleiding. Samenwerking met respectievelijk Aldoc, Mivar en Innovam ligt eraan ten grondslag. De eigen elektronische catalogus van Brezan – Partscat – draait nu op het platform en de gegevens van Aldoc. Dat levert het garagebedrijf een aantal pluspunten op, die zijn terug te voeren tot één woord: gebruiksgemak. Enkele voordelen van het systeem zijn: Koppeling met bijna alle bestaande garagesoftwarepakketten; Op termijn naast slijtageproducten ook gereedschap en accessoires in de database; Koppeling tussen origineel artikelnummer en aftermarket artikelnummer; Elektronisch bestellen; Brezan en Aldoc willen in het eerste kwartaal van 2008 een offertemodule koppelen aan Partscat/Aldoc: In de loop van 2008 komt er ook een garagepakket beschikbaar. Voor kopers van Delphi-DISS, het draagbare diagnosesysteem biedt Brezan voortaan de mogelijkheid om bij vragen tijdens het gebruik gratis de assistentie in te roepen van de Brezan Technische Helpdesk voor ATS – oftewel Apparatuur Technische Support. Ook komt Brezan met een nieuwe dienst: VTS, een afkorting die staat voor Voertuig Technische Support. Hiervoor moet echter wél betaald worden. Ten slotte gaat Brezan (kostenloos) bemiddelen voor garagebedrijven die een training willen volgen bij Innovam. Zo kan Brezan garagebedrijven uit een bepaalde regio bij elkaar. Brevak vindt plaats van 23 januari tot en met 7 februari. Voor informatie over de locaties: www.brevak.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding