Wisseling bij Emwe na verplichte dodehoekspiegel

Bij onderdelenleverancier Emwe draagt Tom Weijerman de leiding van de autoafdeling vanaf 1 februari over aan Henk de Beer.

Directeur-eigenaar Tom Weijerman gaat zich de komende tijd volledig richten op de Europese verkoop van BDS anti-dodehoekspiegels. Volgens Weijerman liggen er grote commerciële kansen voor het systeem. Na eerder in Nederland, België en Denemarken verplicht te zijn gesteld, wordt de anti-dodehoekspiegel nu ook de norm voor de rest van Europa. Dit project vergt veel tijd, energie en aandacht, reden voor Weijerman om zich hier geheel voor vrij te maken. Voor de uitrol tekent Technisch Bureau Weijerman, dat deel uitmaakt van Emwe, leverancier van onderdelen voor auto’s, trucks en bussen. De leiding over de auto-onderdelenafdeling ligt per 1 februari bij Henk de Beer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Wisseling bij Emwe na verplichte dodehoekspiegel - Automobielmanagement.nl

Wisseling bij Emwe na verplichte dodehoekspiegel

Bij onderdelenleverancier Emwe draagt Tom Weijerman de leiding van de autoafdeling vanaf 1 februari over aan Henk de Beer.

Directeur-eigenaar Tom Weijerman gaat zich de komende tijd volledig richten op de Europese verkoop van BDS anti-dodehoekspiegels. Volgens Weijerman liggen er grote commerciële kansen voor het systeem. Na eerder in Nederland, België en Denemarken verplicht te zijn gesteld, wordt de anti-dodehoekspiegel nu ook de norm voor de rest van Europa. Dit project vergt veel tijd, energie en aandacht, reden voor Weijerman om zich hier geheel voor vrij te maken. Voor de uitrol tekent Technisch Bureau Weijerman, dat deel uitmaakt van Emwe, leverancier van onderdelen voor auto’s, trucks en bussen. De leiding over de auto-onderdelenafdeling ligt per 1 februari bij Henk de Beer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding