Cartal Expo op 19 en 20 maart

Onder de noemer Cartal Expo presenteert Cartal Automotive op woensdag 19 en donderdag 20 maart de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automaterialen, werkplaatsequipement en banden.

Plaats van handeling is het grootste partycentrum van Nederland: Bob’s Party Palace in Uitgeest. Cartal werkt voor het evenement samen met zo’n vijftig leveranciers. Van de partij zijn onder meer Bosch (diagnoseapparatuur), Stertil-Koni (hefbruggen), Hofmann (bandenequipment), Facom en Beta (handgereepschap). Aandacht is er verder voor leveranciers van oliën, vloeistoffen en diverse ondersteunende activiteiten voor de garagist, industrie en het agrarische bedrijf. De Cartal Expo is geopend van 15.00 tot 22:00 uur, de toegang is gratis. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.cartal.nl/expo .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Cartal Expo op 19 en 20 maart - Automobielmanagement.nl

Cartal Expo op 19 en 20 maart

Onder de noemer Cartal Expo presenteert Cartal Automotive op woensdag 19 en donderdag 20 maart de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automaterialen, werkplaatsequipement en banden.

Plaats van handeling is het grootste partycentrum van Nederland: Bob’s Party Palace in Uitgeest. Cartal werkt voor het evenement samen met zo’n vijftig leveranciers. Van de partij zijn onder meer Bosch (diagnoseapparatuur), Stertil-Koni (hefbruggen), Hofmann (bandenequipment), Facom en Beta (handgereepschap). Aandacht is er verder voor leveranciers van oliën, vloeistoffen en diverse ondersteunende activiteiten voor de garagist, industrie en het agrarische bedrijf. De Cartal Expo is geopend van 15.00 tot 22:00 uur, de toegang is gratis. Voor meer informatie en toegangskaarten: www.cartal.nl/expo .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding