Vredestein-manager in finale Commercieel Manager van het jaar

Marcel Veeneman, Country Director Nederland van Vredestein is door de vakvereniging SMA genomineerd voor de titel Commercieel Manager van het jaar.

De SMA richt zich op sales- en accountmanagement. Sinds 1971 kiest ze de Commercieel Manager van het Jaar. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens Hét Sales Event (14 februari, Noordwijk). De kandidaten zijn op directieniveau eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het verkoopbeleid op strategisch, operationeel en tactisch gebied. Marcel Veeneman staat met de andere twee overgebleven kandidaten in de finale. Gedurende de selectieronden moesten ze zich in presentaties en interviews aantoonbaar identificeren met het thema – The Wallet: creating value for your customers .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vredestein-manager in finale Commercieel Manager van het jaar - Automobielmanagement.nl

Vredestein-manager in finale Commercieel Manager van het jaar

Marcel Veeneman, Country Director Nederland van Vredestein is door de vakvereniging SMA genomineerd voor de titel Commercieel Manager van het jaar.

De SMA richt zich op sales- en accountmanagement. Sinds 1971 kiest ze de Commercieel Manager van het Jaar. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens Hét Sales Event (14 februari, Noordwijk). De kandidaten zijn op directieniveau eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het verkoopbeleid op strategisch, operationeel en tactisch gebied. Marcel Veeneman staat met de andere twee overgebleven kandidaten in de finale. Gedurende de selectieronden moesten ze zich in presentaties en interviews aantoonbaar identificeren met het thema – The Wallet: creating value for your customers .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding