Manager Product Ontwikkeling bij Progress Europe

Bij Progress Europe in Vaassen is Wim Nell (45) in dienst getreden als Manager Product Ontwikkeling.

Hij werkte voorheen bij diverse auto-importeurs en de laatste tien jaar bij MAD in Veenendaal als hoofd Research/Product Manager. Progress Europe ontwikkelt in overleg met (bedrijfs)autofabrikanten en -importeurs accessoires voor hun voertuiggamma. Een voorbeeld daarvan is het Van Protection System voor de Opel Vivaro. Ook spoilers van uiteenlopende maten en modellen behoren tot de productrange. De groei van het bedrijf maakt het noodzakelijk om het R&D-team uit te breiden, stelt Progress Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Manager Product Ontwikkeling bij Progress Europe - Automobielmanagement.nl

Manager Product Ontwikkeling bij Progress Europe

Bij Progress Europe in Vaassen is Wim Nell (45) in dienst getreden als Manager Product Ontwikkeling.

Hij werkte voorheen bij diverse auto-importeurs en de laatste tien jaar bij MAD in Veenendaal als hoofd Research/Product Manager. Progress Europe ontwikkelt in overleg met (bedrijfs)autofabrikanten en -importeurs accessoires voor hun voertuiggamma. Een voorbeeld daarvan is het Van Protection System voor de Opel Vivaro. Ook spoilers van uiteenlopende maten en modellen behoren tot de productrange. De groei van het bedrijf maakt het noodzakelijk om het R&D-team uit te breiden, stelt Progress Europe.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding