Veeneman geen Commercieel Manager van het jaar

Marcel Veeneman is er niet in geslaagd namens Vredestein beslag te leggen op de titel Commercieel Manager van het Jaar.

In Noordwijk moest de Country Director het afleggen tegen Samir El Awadi van Atos Origin; hetzelfde overkwam de derde finalist, Rick van Boekel (De Telefoongids). De jaarlijkse wedstrijd is sinds 1971 een initiatief van vakvereniging SMA, die zich richt op sales- en accountmanagement. Tijdens de finale moesten de overgebleven kandidaten een inhoudelijke en visuele presentatie verzorgen. Ook aspecten als leiderschapskwaliteiten en strategie werden beoordeeld. Na afloop sprak Vredesteins pr-manager Thomas Mittendorf zijn waardering uit over de prestatie van Veeneman. “Hij heeft Vredestein hoe dan ook uitstekend op de kaart gezet.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Veeneman geen Commercieel Manager van het jaar - Automobielmanagement.nl

Veeneman geen Commercieel Manager van het jaar

Marcel Veeneman is er niet in geslaagd namens Vredestein beslag te leggen op de titel Commercieel Manager van het Jaar.

In Noordwijk moest de Country Director het afleggen tegen Samir El Awadi van Atos Origin; hetzelfde overkwam de derde finalist, Rick van Boekel (De Telefoongids). De jaarlijkse wedstrijd is sinds 1971 een initiatief van vakvereniging SMA, die zich richt op sales- en accountmanagement. Tijdens de finale moesten de overgebleven kandidaten een inhoudelijke en visuele presentatie verzorgen. Ook aspecten als leiderschapskwaliteiten en strategie werden beoordeeld. Na afloop sprak Vredesteins pr-manager Thomas Mittendorf zijn waardering uit over de prestatie van Veeneman. “Hij heeft Vredestein hoe dan ook uitstekend op de kaart gezet.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding