Marc Terlien Product Manager bij M.A.D.

M.A.D. Holding B.V. heeft per 1 maart Marc Terlien benoemd tot Product Manager van de researchafdeling.

Terlien was actief als manager R&D bij de Firma Tremas en kan bogen op vijftien jaar ervaring in de autobranche. Bij M.A.D. – bekend van zijn veersystemen en remschijf afdraaiapparatuur – gaat Terlien leiding geven aan lopende projecten en de research afdeling. Ook zal hij optreden als aanspreekpunt op het technische vlak voor M.A.D.’s (wereldwijde) ontwikkelpartners, distributeurs en connecties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marc Terlien Product Manager bij M.A.D. - Automobielmanagement.nl

Marc Terlien Product Manager bij M.A.D.

M.A.D. Holding B.V. heeft per 1 maart Marc Terlien benoemd tot Product Manager van de researchafdeling.

Terlien was actief als manager R&D bij de Firma Tremas en kan bogen op vijftien jaar ervaring in de autobranche. Bij M.A.D. – bekend van zijn veersystemen en remschijf afdraaiapparatuur – gaat Terlien leiding geven aan lopende projecten en de research afdeling. Ook zal hij optreden als aanspreekpunt op het technische vlak voor M.A.D.’s (wereldwijde) ontwikkelpartners, distributeurs en connecties.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding