VACO komt met overstapcampagne banden

Vereniging VACO start 27 maart een campagne om te bewerkstelligen dat de automobilist zijn banden laat wisselen bij het ingaan van de zomer- en wintertijd.

Volgens de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche rijdt een deel van de automobilisten te lang op winterbanden door. Dat komt de veiligheid niet ten goede; daarnaast slijten winterbanden sneller bij hogere temperaturen. Eind maart en eind oktober zijn goede momenten om te wisselen, vindt Vereniging VACO. De campagne omvat radiospotjes en advertenties in De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. De website www.debandenwisselweken.nl maakt deel uit van de campagne, die vlak voor het ingaan van de zomertijd begint en anderhalve week duurt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VACO komt met overstapcampagne banden - Automobielmanagement.nl

VACO komt met overstapcampagne banden

Vereniging VACO start 27 maart een campagne om te bewerkstelligen dat de automobilist zijn banden laat wisselen bij het ingaan van de zomer- en wintertijd.

Volgens de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche rijdt een deel van de automobilisten te lang op winterbanden door. Dat komt de veiligheid niet ten goede; daarnaast slijten winterbanden sneller bij hogere temperaturen. Eind maart en eind oktober zijn goede momenten om te wisselen, vindt Vereniging VACO. De campagne omvat radiospotjes en advertenties in De Telegraaf en het Algemeen Dagblad. De website www.debandenwisselweken.nl maakt deel uit van de campagne, die vlak voor het ingaan van de zomertijd begint en anderhalve week duurt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding