A.T.U. opent filiaal zeven en acht

A.T.U. Auto-Techniek-Unger opent volgende week twee nieuwe filialen: in Helmond (donderdag 10 april) en Utrecht (vrijdag 11 april).

Daarmee komt de Duitse keten van merkonafhankelijke autoservicebedrijven op acht filialen in Nederland, sinds de start in mei 2006. In de Helmondse vestiging komen zes bruggen en in Utrecht zeven; ook is voorzien in een geïntegreerde autoshop. "Nederland is een groeimarkt”, zegt Michael Kern, voorzitter (CEO) van de A.T.U Groep. “Direct grenzend aan Duitsland sluiten de Nederlandse activiteiten perfect aan op onze logistiek. Daarbij komen de hoge bevolkingsdichtheid, met een sterke koopkracht en rond de 7,5 miljoen auto’s. Een enorm marktpotentieel, zodat in 2008 meerdere openingen in Nederland op de planning staan." In heel Europa heeft A.T.U. inmiddels meer dan zeshonderd filialen, ruim veertienduizend medewerkers en een jaaromzet van ruim 1,3 miljard euro (2006). A.T.U. is aanwezig in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Nederland, Italië en Zwitserland. Jaarlijks opent A.T.U. ongeveer vijftig nieuwe vestigingen in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

A.T.U. opent filiaal zeven en acht - Automobielmanagement.nl

A.T.U. opent filiaal zeven en acht

A.T.U. Auto-Techniek-Unger opent volgende week twee nieuwe filialen: in Helmond (donderdag 10 april) en Utrecht (vrijdag 11 april).

Daarmee komt de Duitse keten van merkonafhankelijke autoservicebedrijven op acht filialen in Nederland, sinds de start in mei 2006. In de Helmondse vestiging komen zes bruggen en in Utrecht zeven; ook is voorzien in een geïntegreerde autoshop. "Nederland is een groeimarkt”, zegt Michael Kern, voorzitter (CEO) van de A.T.U Groep. “Direct grenzend aan Duitsland sluiten de Nederlandse activiteiten perfect aan op onze logistiek. Daarbij komen de hoge bevolkingsdichtheid, met een sterke koopkracht en rond de 7,5 miljoen auto’s. Een enorm marktpotentieel, zodat in 2008 meerdere openingen in Nederland op de planning staan." In heel Europa heeft A.T.U. inmiddels meer dan zeshonderd filialen, ruim veertienduizend medewerkers en een jaaromzet van ruim 1,3 miljard euro (2006). A.T.U. is aanwezig in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Nederland, Italië en Zwitserland. Jaarlijks opent A.T.U. ongeveer vijftig nieuwe vestigingen in Europa.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding