Kühne neemt Quinton Hazell Belgium over

Kühne neemt waarschijnlijk vóór 1 mei Quinton Hazell Belgium over.

De overname bevindt zich in een afrondende fase. Beide partijen – Kühne Beheer en de Affinia Group Inc. – gaan er vanuit nog deze maand tot een definitief akkoord te komen. Sinds in mei 2007 een samenwerkingsverband is aangegaan met Comma Oil & Chemical is Kühne ook een belangrijke speler geworden op de Belgische markt voor motoroliën en koelvloeistoffen. Kühne is aandeelhouder van ATR International AG, één van de vier European trading groups. Dinno van Breugel, Algemeen Directeur van Kühne Beheer B.V.: “Het was een lang gekoesterde wens om ook in België op de automotive markt actief te zijn. Voor ons betekent de overname van de Quinton Hazell-activiteiten een uitgelezen mogelijkheid om op basis van een goed en gerenommeerd bedrijf Kühne Belgium B.V. vorm te geven. Wij zullen het bestaande Quinton Hazell assortiment snel uitbreiden met lijnen uit het Kühne-assortiment. Dit gekoppeld aan onze marketing- en logistieke systemen moet ertoe leiden dat Kühne Belgium onmiddellijk een prominente speler in België wordt.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kühne neemt Quinton Hazell Belgium over - Automobielmanagement.nl

Kühne neemt Quinton Hazell Belgium over

Kühne neemt waarschijnlijk vóór 1 mei Quinton Hazell Belgium over.

De overname bevindt zich in een afrondende fase. Beide partijen – Kühne Beheer en de Affinia Group Inc. – gaan er vanuit nog deze maand tot een definitief akkoord te komen. Sinds in mei 2007 een samenwerkingsverband is aangegaan met Comma Oil & Chemical is Kühne ook een belangrijke speler geworden op de Belgische markt voor motoroliën en koelvloeistoffen. Kühne is aandeelhouder van ATR International AG, één van de vier European trading groups. Dinno van Breugel, Algemeen Directeur van Kühne Beheer B.V.: “Het was een lang gekoesterde wens om ook in België op de automotive markt actief te zijn. Voor ons betekent de overname van de Quinton Hazell-activiteiten een uitgelezen mogelijkheid om op basis van een goed en gerenommeerd bedrijf Kühne Belgium B.V. vorm te geven. Wij zullen het bestaande Quinton Hazell assortiment snel uitbreiden met lijnen uit het Kühne-assortiment. Dit gekoppeld aan onze marketing- en logistieke systemen moet ertoe leiden dat Kühne Belgium onmiddellijk een prominente speler in België wordt.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding