Chrysler, Jeep en Dodge klaar voor E85

Chrysler kan ‘op korte termijn’ ook E85-auto’s leveren. In Amerika heeft het merk er al anderhalf miljoen verkocht.

Chrysler juicht de komst van E85-tankstations in ons land toe omdat dit een belangrijke voorwaarde is voor de definitieve doorbraak van de milieuvriendelijke brandstof. In Amerika is E85 al langer op grote schaal verkrijgbaar. Dat heeft er onder meer toe geleid dat Chrysler sinds 1998 ruim anderhalf miljoen E85-voertuigen heeft afgeleverd. De modellen kunnen op korte termijn ook naar Europa komen. Daarbij gaat het om auto’s die ook in ons land verkrijgbaar zijn zoals de Chrysler Voyager en Sebring, de Dodge Avenger en de Jeeps Commander en Grand Cherokee. De Flex Fuel-uitvoeringen hiervan zouden op korte termijn naar Nederland kunnen komen. Van elk nieuw model dat Chrysler LLC ontwikkelt, is altijd een Flex Fuel-variant beschikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Chrysler, Jeep en Dodge klaar voor E85 - Automobielmanagement.nl

Chrysler, Jeep en Dodge klaar voor E85

Chrysler kan ‘op korte termijn’ ook E85-auto’s leveren. In Amerika heeft het merk er al anderhalf miljoen verkocht.

Chrysler juicht de komst van E85-tankstations in ons land toe omdat dit een belangrijke voorwaarde is voor de definitieve doorbraak van de milieuvriendelijke brandstof. In Amerika is E85 al langer op grote schaal verkrijgbaar. Dat heeft er onder meer toe geleid dat Chrysler sinds 1998 ruim anderhalf miljoen E85-voertuigen heeft afgeleverd. De modellen kunnen op korte termijn ook naar Europa komen. Daarbij gaat het om auto’s die ook in ons land verkrijgbaar zijn zoals de Chrysler Voyager en Sebring, de Dodge Avenger en de Jeeps Commander en Grand Cherokee. De Flex Fuel-uitvoeringen hiervan zouden op korte termijn naar Nederland kunnen komen. Van elk nieuw model dat Chrysler LLC ontwikkelt, is altijd een Flex Fuel-variant beschikbaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding