Euromaster heropent vestiging in Zwolle

Euromaster bandenservice heeft de vestiging aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle grondig verbouwd.

De vestiging is gericht op personen- en bestelwagens en levert werk aan zeven mensen. Behalve de combinatie van zeven overhead-toegangsdeuren met bruggen, is ook de apk-keuring efficiënter gemaakt. Er is nu één speciale straat volledig op ingericht om deze keuring efficiënt en dus snel uit te voeren. Verder wordt momenteel het magazijn vergroot zodat er tienduizend zomer- en winterbanden voor de zakelijke rijders adequaat kunnen worden opgeslagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Euromaster heropent vestiging in Zwolle - Automobielmanagement.nl

Euromaster heropent vestiging in Zwolle

Euromaster bandenservice heeft de vestiging aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle grondig verbouwd.

De vestiging is gericht op personen- en bestelwagens en levert werk aan zeven mensen. Behalve de combinatie van zeven overhead-toegangsdeuren met bruggen, is ook de apk-keuring efficiënter gemaakt. Er is nu één speciale straat volledig op ingericht om deze keuring efficiënt en dus snel uit te voeren. Verder wordt momenteel het magazijn vergroot zodat er tienduizend zomer- en winterbanden voor de zakelijke rijders adequaat kunnen worden opgeslagen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding