Elke maand een nieuw product bij Nissan

In het kader van het plan GT 2012 staan bij Nissan zestig nieuwe producten op stapel. Dat betekent dat we elke maand iets nieuws kunnen verwachten.

Ook zullen meer dan vijftien nieuwe technologieën worden gepresenteerd. Zo wordt er gewerkt aan een nieuwe dieselmotor en aan intelligente koplampen die zich niet alleen aanpassen aan licht en donker maar ook aan de schemering. Verder is tijdens een presentatie in Portugal met een staalborsteltje een motorkap bewerkt dat met Scrach Shield is behandeld, een elastische coating die zichzelf herstelt. Dat wil zeggen, mits de beschadiging niet is doorgedrongen tot de onderliggende laklaag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Elke maand een nieuw product bij Nissan - Automobielmanagement.nl

Elke maand een nieuw product bij Nissan

In het kader van het plan GT 2012 staan bij Nissan zestig nieuwe producten op stapel. Dat betekent dat we elke maand iets nieuws kunnen verwachten.

Ook zullen meer dan vijftien nieuwe technologieën worden gepresenteerd. Zo wordt er gewerkt aan een nieuwe dieselmotor en aan intelligente koplampen die zich niet alleen aanpassen aan licht en donker maar ook aan de schemering. Verder is tijdens een presentatie in Portugal met een staalborsteltje een motorkap bewerkt dat met Scrach Shield is behandeld, een elastische coating die zichzelf herstelt. Dat wil zeggen, mits de beschadiging niet is doorgedrongen tot de onderliggende laklaag.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding