De PartsPoint Groep levert in verschillende sectoren van de automarkt onderdelen en accessoires. In de nieuwe organisatie is Armand van Huut (38) benoemd tot algemeen directeur van PartsPoint Holding. Daarmee is hij verantwoordelijk voor de gehele PartsPoint Groep. Van Huut was algemeen directeur a.i. en financieel directeur van Shared Part Services BV.

Peter-Jan Stormmesand (47), de huidige commercieel directeur van Shared Parts Services, is benoemd tot algemeen directeur Brezan Nederland. Stormmesand is bovendien als directeur inkoop en marketing van Shared Parts Services verantwoordelijk voor de inkoop- en marketingactiviteiten van de PartsPoint Groep.

Paul Janssen (40), de huidige directeur operations van Shared Parts Services, is benoemd tot algemeen directeur van Service Center Ede. De positie van financieel directeur wordt op korte termijn ingevuld.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding