De dispensers zijn beschikbaar in twee varianten: een handmatige en een automatische. Bij de automatische One2Clean hoeft de monteur slechts zijn handen onder het ‘oog’ te houden, waarna de zeep vanzelf naar buiten komt – in een vaste dosering.

Dreumex uit Oss ontwikkelt en levert handverzorgingsproducten voor de professionele eindgebruiker. Ook de One2Clean is een eigen ontwikkeling. Volgens Dreumex biedt de dispenser gemak en hygiëne. Ook zijn autobedrijven veel zuiniger uit met hun handzeep.

Alexandra Dik, Sales Manager Nederland, zegt dat inmiddels de eerste One2Clean dispensers hun weg naar autobedrijven gevonden hebben. "De kopers zijn erg enthousiast."

Op de beurs in Hardenberg (4, 5 en 6 november) zal Dreumex zijn noviteit in hal 6 demonstreren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding