Het boekwerk biedt naast informatie over het productaanbod en nieuwe assortimenten ook  informatie over nieuwe technologieën, diensten en hulpmiddelen.

Belangrijk zijn de nieuwe referenties voor een groot aantal populaire automodellen. Door deze nieuwe referenties kunnen er in de Europese markt vijftien miljoen extra auto’s van schokdempers worden voorzien.

De catalogus 2009 bevat naast het traditionele assortiment schokdempers, mounting – en protection kits ook het nieuwe en geavanceerde assortiment quick struts. Met deze all-in-one veerpootunits wordt zonder de inzet van speciaalgereedschap een complete veerpoot vervangen. De complete units bevatten alle componenten die bij het vervangen van een veerpoot nodig zijn. De nieuwe Monroe-catalogus kan besteld worden via info@mijngrossier.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding