Na 23 jaar zelf universeel garagehouder te zijn geweest, waarvan de laatste vijf jaar als Bosch Car Service, heeft Willem Nijhof zijn bedrijf verkocht aan twee jongere personeelsleden.

"Ik heb mijzelf de keus gesteld om door te gaan als garagehouder (en daarbij formule deelnemer) of om zelf bij een formulegever actief te willen zijn. De laatste jaren was ik redelijk actief binnen de Bosch-formule. Daardoor ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in formules en heb gemerkt dat ik daar graag actief bij betrokken ben. Bij CarXpert is nu de mogelijkheid aanwezig om mijn ervaring en interesse te koppelen aan de kansen die er liggen."

Freek Blekxtoon, directeur van GroupAuto Nederland, de grossiersorganisatie die CarXpert biedt: "Met Willem halen we een gedreven, wakkere ondernemer binnen die als geen ander de taal van de garagehouder kent. Hij weet wat het verschil maakt en is in staat om in het belang van de ondernemer de formule verder te ontwikkelen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding