In zijn nieuwe functie bij NGK is Eekels (38) de spil tussen NGK’s klantenbestand in de Benelux en het hoofdkantoor van NGK Europe in het Duitse Ratingen. Hij zal komen met nieuwe marketinginitiatieven en de verkoop van NGK-producten stimuleren. Daarnaast is voor Eekels een rol weggelegd bij de technische trainingen en specifieke producttrainingen die NGK organiseert voor business partners.

Voor Eekels is de functie een interne overstap: hij trad halverwege vorig jaar al in dienst bij NGK. Hiervoor was hij zeven jaar Product Manager bij Auto Distribution Nederland, met name op het gebied van (gloei)bougies, remdelen, filters, wissers en koppelingen. In een eerder stadium werkte Eekels bij Delphi Nederland als Product Manager voor remdelen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding