In deze functie rapporteert hij aan Stefan De Prycker, Divisie Directeur Doyen Auto Benelux. De 41-jarige Streppel is de opvolger van Patrick van Geffen, die in november vorig jaar vertrok bij Doyen. In diezelfde maand stapte Streppel op als directeur van Stokvis Equipment. In zijn nieuwe functie gaat Streppel leiding geven aan het verkoopteam en de medewerkers in het kantoor van Doyen Auto Nederland in ‘s-Hertogenbosch.

Streppel was vóór zijn komst naar Stokvis actief in diverse commerciële leidinggevende functies bij Lasaulec. Hij brengt volgens Doyen een dosis ervaring en netwerkkennis uit de grossierswereld met zich mee en keert na enkele jaren terug in de partsbusiness.

Doyen ziet de aanstelling van Streppel als bouwsteen in het streven om het klantennetwerk in Nederland uit te bouwen. In de AM-Oliebollenbijlage gaf De Prycker eind vorig jaar al aan dat hij Doyen Auto’s zichtbaarheid in de Nederlandse vervangingsmarkt wil verbeteren.