Boromat gaat verder onder de naam Service Best. Bij het bedrijf in Dodewaard wordt al onder de nieuwe naam de telefoon opgenomen. De papieren en financiële afwikkeling krijgt vandaag haar beslag.

Directeur Martin Sietsma van Service Best noemt drie redenen voor de overname: hij breidt er zijn assortiment mee uit (o.m. met de lijmen en kitten van Womi), krijgt er nieuwe klanten bij en lijft een concurrent in die op bepaalde terreinen overlap van producten had.

Boromat-directeur Marc van Doorn blijft volgens Sietsma tijdelijk als adviseur verbonden aan de overgenomen onderneming. Hij krijgt er echter geen blijvende functie.

Eind 2003 nam de Sietsma Holding, waar ook Autosport Tepper onder valt, accessoire-importeur Service Best over. Daarmee werd Sietsma de grootste accessoireleverancier van ons land. Autosport Tepper zit in Groninen, Service Best in Noord-Brabant. Beide bedienen grotendeels dezelfde klantengroep, maar vullen elkaars assortiment aan. In 2005 nam Sietsma het Duitse tuningbedrijf MHW en Vanoekel Service België over. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding