Via deze site wil men de bekende bandenmerken aanbieden tegen lage prijzen, "die de Britse markt al hebben hervormd", zo stelt Blackcircles.

Blackcircles.com is opgericht in 2001 en heeft ook al bandenverkoopsites in Frankrijk (Pneus En Ligne), Duitsland (Mein Reifen), Italië (Pneumatici Tutte) en Spanje (Neumaticos-net). Het bedrijf zegt ook in Nederland een nieuwe standaard te willen worden voor goedkope banden "gecombineerd met een hoge kwaliteit van de service."

Via Autobandenshop.com gekochte banden worden rechtstreeks aan huis afgeleverd. De webonderneming claimt dat klanten gemiddeld veertig procent kunnen besparen op de aankoop van banden ten opzichte van een vergelijkbare aankoop bij een ander bedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding