Momenteel worden ongeveer negentig procent van alle nieuw verkochte voertuigen in Europa geleverd met een airconditioning. Auto A/C Reporter ziet een groeimarkt in de service en reparatie van deze systemen. In de a/c unit komen regelmatig seriefouten voor, vertelt het bedrijf. Autofabrikanten stellen technische bulletins op voor het dealernetwerk, maar vrije werkplaatsen hebben maar zelden toegang tot die informatie. Daar wil Auto A/C Reporter in faciliteren.
Auto A/C Reporter biedt de informatie via een digitale databank aan, waarop naast veel voertuiggerelateerde storingen en de wijze van hun reparatie, binnenkort ook een diagnosesectie te vinden zal zijn. De website bevat ook vultabellen voor personenauto’s, vrachtwagens en commerciële en agrarische voertuigen.

Meer informatie over dit product op auto-ac-reporter.com

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding